Page 1 of 1

Manually correct data points

Posted: Sat Jul 26, 2008 4:10 pm
by dnewinchester
I often find error data points or missed points due to stepping away from the bike for a minute. Could you add the ability to manually add or correct data points?

Re: Manually correct data points

Posted: Mon Jul 28, 2008 4:22 am
by Garmon
I agree! Please add this feature, or explain how to do it if it's already possible. This problem is why I still use version 2.x of iSMARTtrain.

-Garmon

Re: Manually correct data points

Posted: Wed Jul 30, 2008 2:46 pm
by Rusty Smith
dnewinchester and garmon - try this: in calendar view, single click a session that you would like to edit - then click on the "data graph" button. Wherever the spike appears in the graph, right click or control+click on it and select "edit readings" - from this window you can edit heart rate, speed, cadence, altitude and power data points, depending of course on the type of data that exists. Does this do what you are looking for? - hope it helps!