Manually correct data points

Features that users would like to see in a future release of iSMARTtrain
Post Reply
dnewinchester
Posts: 5
Joined: Sat Jul 26, 2008 3:33 pm

Manually correct data points

Post by dnewinchester » Sat Jul 26, 2008 4:10 pm

I often find error data points or missed points due to stepping away from the bike for a minute. Could you add the ability to manually add or correct data points?

Garmon
Posts: 1
Joined: Mon Jul 28, 2008 4:19 am

Re: Manually correct data points

Post by Garmon » Mon Jul 28, 2008 4:22 am

I agree! Please add this feature, or explain how to do it if it's already possible. This problem is why I still use version 2.x of iSMARTtrain.

-Garmon

Rusty Smith
Posts: 17
Joined: Mon Jul 14, 2008 2:46 pm

Re: Manually correct data points

Post by Rusty Smith » Wed Jul 30, 2008 2:46 pm

dnewinchester and garmon - try this: in calendar view, single click a session that you would like to edit - then click on the "data graph" button. Wherever the spike appears in the graph, right click or control+click on it and select "edit readings" - from this window you can edit heart rate, speed, cadence, altitude and power data points, depending of course on the type of data that exists. Does this do what you are looking for? - hope it helps!
Rusty Smith
MacBook Pro (Unibody)
OS X 10.6.6
iSmartTrain v3.0.8 Beta 3
Polar Serial Adapter with Keyspan USA-19HS
Polar S625x
Polar cs200
Garmin Edge 500
Garmin Edge 800
Garmin Forerunner 310xt

Post Reply