mavc os x 10.6 & sigmatel & RS800CX

Announcements and discussion of the beta releases of iSMARTtrain
Post Reply
regnier.guillaume
Posts: 1
Joined: Wed Jun 30, 2010 9:22 pm

mavc os x 10.6 & sigmatel & RS800CX

Post by regnier.guillaume » Wed Jun 30, 2010 9:37 pm

Hello,
First excuse me for my english...
I've bought a polar RS800 CX and i have an irda Sigmatel 4210.
I've download your driver but it doesn't work... Mac os x 10.6 say that the driver are not securised so i think it was not loaded.
Is there someone who could help me.
Thanks a lot

GS67
Posts: 9
Joined: Thu Aug 05, 2010 2:05 pm

Re: mavc os x 10.6 & sigmatel & RS800CX

Post by GS67 » Thu Aug 05, 2010 5:14 pm

same problem here!

Thanks,
GS

Stuart
Site Admin
Posts: 441
Joined: Sun Jul 13, 2008 12:15 pm

Re: mavc os x 10.6 & sigmatel & RS800CX

Post by Stuart » Thu Aug 05, 2010 6:54 pm

Hi,
At some point, I'll fix this when I get time.

Regards

Stuart

ralphcatelberg
Posts: 1
Joined: Wed Oct 06, 2010 10:36 am

Re: mavc os x 10.6 & sigmatel & RS800CX

Post by ralphcatelberg » Wed Oct 06, 2010 11:12 am

same problem here, hope you can "fix" this soon...

an other thin i found out:

I have the Sigmatel and the MosChip Adapter.

The Sigmatel Adapter is not working and mac do not recognice it at all without the working driver.

BUT:
when i plugin the MosChip Adapter and unplug it, is my Mac (os x 10.6) giving me a message that the IRDA Adapter has been unpluged..
so if i'm right should it be possible to get the MosChip working or not?

Post Reply