More than 1 Database

Discussions about the current release of iSMARTtrain
Post Reply
gojones
Posts: 2
Joined: Sat Oct 29, 2011 12:24 am

More than 1 Database

Post by gojones » Sat Oct 29, 2011 12:32 am

In the old version of iSmarttrain I would categorize by databases by year so that they were easier to handle. If I wanted to see what I did in 2009, I could just open my 2009 database, take a look at it, then open my current year database and keep logging my rides. I cannot see how to manage more than one database in that same manner. Is there a way to do this, or do I have to change my way of thinking?

Stuart
Site Admin
Posts: 441
Joined: Sun Jul 13, 2008 12:15 pm

Re: More than 1 Database

Post by Stuart » Sun Nov 13, 2011 4:55 pm

Hi,
you can set the database location in the preferences, so you could do it by having a different database set there for each period. Not quite as convenient, though.

Regards

Stuart

gojones
Posts: 2
Joined: Sat Oct 29, 2011 12:24 am

Re: More than 1 Database

Post by gojones » Sun Nov 13, 2011 10:13 pm

Stuart,

Thanks for the response. I will investigate the idea of doing it through preferences. Although a bit of a hassle to do it that way, it may be the only way if I want to continue my current way of managing my databases. At least I know how to look at my older databases now without merging them all together. Thanks.

Post Reply