Decadal bug?

Discussions about the current release of iSMARTtrain
Post Reply
Frank Bowman
Posts: 45
Joined: Thu Jul 24, 2008 4:26 pm

Decadal bug?

Post by Frank Bowman » Fri Jan 01, 2010 9:30 pm

HNY!

Has anyone else found that a session on 01/01/10 does not appear today in the calendar view but can be found in list view with a 2016 date???? I've checked my Polar settings and the date is correct. I've manually changed the date and it moves OK.

Stuart
Site Admin
Posts: 441
Joined: Sun Jul 13, 2008 12:15 pm

Re: Decadal bug?

Post by Stuart » Sat Jan 02, 2010 11:09 am

Frank Bowman wrote:HNY!

Has anyone else found that a session on 01/01/10 does not appear today in the calendar view but can be found in list view with a 2016 date???? I've checked my Polar settings and the date is correct. I've manually changed the date and it moves OK.


Hi Frank,
Haven't come across this yet but I'll look into it - sounds like it might be a Hex/Decimal problem with the year.

Thanks & Regards

Stuart

Stuart
Site Admin
Posts: 441
Joined: Sun Jul 13, 2008 12:15 pm

Re: Decadal bug?

Post by Stuart » Sat Jan 02, 2010 12:52 pm

Hi Frank,
This one's fixed and I'll have a new beta out today or tomorrow.

Thanks & Regards

Stuart

acey
Posts: 5
Joined: Fri Jul 10, 2009 3:37 pm

Re: Decadal bug?

Post by acey » Fri Jan 08, 2010 8:42 pm

I've run into this bug too, using a Polar s520 and a MacVook. I checked for updates and it looks like I have the latest version. Can you advise on where to upgrade or get a beta version.

Thanks!

Stuart
Site Admin
Posts: 441
Joined: Sun Jul 13, 2008 12:15 pm

Re: Decadal bug?

Post by Stuart » Fri Jan 08, 2010 10:17 pm

acey wrote:I've run into this bug too, using a Polar s520 and a MacVook. I checked for updates and it looks like I have the latest version. Can you advise on where to upgrade or get a beta version.

Thanks!


it's fixed in the latest beta - http://www.ismarttrain.com/Beta/

Thanks & Regards

Stuart

simnord
Posts: 3
Joined: Mon Jun 08, 2009 5:20 pm

Re: Decadal bug?

Post by simnord » Wed Jan 20, 2010 8:13 pm

Will this fix come as an update in the current software? I have V3.0.5/3.0.5.0 and can report the same problem when importing sessions from my Polar S725X.

Stuart
Site Admin
Posts: 441
Joined: Sun Jul 13, 2008 12:15 pm

Re: Decadal bug?

Post by Stuart » Thu Jan 21, 2010 2:10 pm

simnord wrote:Will this fix come as an update in the current software? I have V3.0.5/3.0.5.0 and can report the same problem when importing sessions from my Polar S725X.


It's fixed in the latest beta - V3.0.6 Beta 17. At some point soon, it will be released as a final version. Until then, use the Beta.

Regards

Stuart

Post Reply