Suunto T4C - POET Motorola Phone

Discussions on Suunto's Range of Heart Rate Monitors
Post Reply
zkadar
Posts: 3
Joined: Sat Jun 04, 2011 8:24 pm

Suunto T4C - POET Motorola Phone

Post by zkadar »

Hi,
Trying to switch to your software for my T4C and the computer recognizes the PC POD fine but the PORT in the drop down menu is MotorolaPhone-DialupNet-1 with the DEVICE drop down showing the T4C, needless to say It will not connect. Any ideas?
thanks,
Zsolt

Stuart
Site Admin
Posts: 442
Joined: Sun Jul 13, 2008 12:15 pm

Re: Suunto T4C - POET Motorola Phone

Post by Stuart »

Do you have the drivers for the PC Pod installed?

Regards

Stuart

zkadar
Posts: 3
Joined: Sat Jun 04, 2011 8:24 pm

Re: Suunto T4C - POET Motorola Phone

Post by zkadar »

Yup, drivers installed. When I look under System Profiler - USB it lists the PC pod and the tech specs for it, so the computer is recognizing the pod.

Cheers,
Zs

zkadar
Posts: 3
Joined: Sat Jun 04, 2011 8:24 pm

Re: Suunto T4C - POET Motorola Phone

Post by zkadar »

So out of curiosity I loaded the newest version of iSMARTtrain and driver on my laptop (Macbook Pro) and went through the sequences to try and sync my T4c and on this machine the only options that turn up in the drop downs are Garmin products under the USB heading and Polar ones under the Sonic link.

Stuart
Site Admin
Posts: 442
Joined: Sun Jul 13, 2008 12:15 pm

Re: Suunto T4C - POET Motorola Phone

Post by Stuart »

zkadar wrote:Yup, drivers installed. When I look under System Profiler - USB it lists the PC pod and the tech specs for it, so the computer is recognizing the pod.

Cheers,
Zs
That doesn't mean the driver is installed. It only means that your Mac has detected that the device is plugged in.

Regards

Stuart

Rimsha42
Posts: 1
Joined: Tue Aug 23, 2011 6:57 am

Re: Suunto T4C - POET Motorola Phone

Post by Rimsha42 »

I m getting the same msg what should i do to intall it

jimmylucas88
Posts: 1
Joined: Sat Dec 31, 2011 10:30 am

Re: Suunto T4C - POET Motorola Phone

Post by jimmylucas88 »

Not quite sure exactly what your problem is, but it may help if you try re-downloading the software. Hope that helps!
-Jimmy
zkadar wrote:Hi,
Trying to switch to your software for my T4C and the computer recognizes the PC POD fine but the PORT in the drop down menu is MotorolaPhoneBusiness Phone ServiceDialupBusiness Telephone ServiceNetInternational Calling1 with the DEVICE drop down showing the T4C, needless to say It will not connect. Any ideas?
thanks,
Zsolt

Post Reply